Ειδήσεις

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας επιδοτεί τις επιχειρήσεις – μέλη του για τη συμμετοχή τους στην έκθεση LAMIA EXPO


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τα μέλη του ότι, στα πλαίσια της εκθεσιακής του πολιτικής προτίθεται να επιδοτήσει σημαντικό μέρος του κόστους συμμετοχής των επιχειρήσεων, οι οποίες θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να λάβουν μέρος στην έκθεση LAMIA EXPO που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Επισημαίνεται ότι: η επιδότηση για τη συγκεκριμένη έκθεση θα ανέρχεται έως το 50% του κόστους συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερες προς το Φορέα, καθώς και ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής: Επωνυμία επιχείρησης, Έδρα, Αντικείμενο δραστηριότητας, Είδη εκθεσιακού υλικού, Στοιχεία υπευθύνου επικοινωνίας (τηλ-email).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αιτήσεις συμμετοχής στο email: info@fthiotidoscc.gr, καθώς και να επικοινωνήσουν με εκπρόσωπο της διοργανώτριας εταιρείας στα τηλ. 2231022112, 2231021395 – Υπεύθυνη: κα Ιωάννα Κωστορίζου.
Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λαμία με κοκαΐνη
Επόμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: Προς ένταξη έργα 5,9 εκατ. ευρώ για τους Δήμους Αμφίκλειας – Ελάτειας, Δομοκού, Λοκρών, Μακρακώμης και Στυλίδας