Ειδήσεις

Το Δήμο Λοκρών επισκέφθηκε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ για την έναρξη των εμβολιασμών στο Κ.Υ. Αταλάντης


Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο στην Αταλάντη το Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φώτη Σερέτη. Στη συνάντηση παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών κα Μάιτα Γιαννοπούλου.

Τα θέματα συζήτησης ήταν:

Η έναρξη εμβολισμών στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης στα μέσα Μαρτίου με δύο εμβολιαστικές γραμμές και προοπτική για τρίτη εφόσον απαιτηθεί. Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τις ηλικίες 60-64 με το εμβόλιο AstraZeneca και στη συνέχεια θα γίνει επέκταση σε άλλες ηλικίες και με άλλο εμβόλιο.

Η αποπεράτωση του Πολυδύναμου Ιατρείου Μαλεσίνας με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο προγραμματισμός στελέχωσής του από την 5η ΔΥΠΕ.

Η ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Αταλάντης με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η καλύτερη στελέχωση με προσωπικό των δομών του Κέντρου Υγείας Αταλάντης.

Η ενίσχυση των υποδομών και εξοπλισμού των Περιφερειακών Ιατρείων που λειτουργούν στο Δήμο Λοκρών.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου επισημάνθηκε η άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τη Συντονίστρια Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κα Μαίρη Γεωργοπούλου και το σύνολο του προσωπικού του Κέντρου Υγείας για την αντιμετώπιση του Covid 19, αλλά και όλων των άλλων θεμάτων υγειονομικής κάλυψης του πληθυσμού στο Δήμο Λοκρών.

Υπήρξε ξενάγηση στο χώρο όπου θα λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο και ο Διοικητής κ. Σερέτης ενημέρωσε σχετικά με τις λεπτομέρειες της εμβολιαστικής διαδικασίας. Ο Δήμαρχος Λοκρών δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την επίσκεψη και να επισκεφθεί την έδρα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Λάρισα.

Προηγούμενο άρθρο 13η εθελοντική αιμοδοσία από την Κοινότητα Αμφίκλειας
Επόμενο άρθρο Ο Φθιώτιδος Συμεών τήρησε την υπόσχεσή του προς τους μαθητές της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας