Ειδήσεις

Τιμήθηκαν οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2022, τίμησε ο Δήμος Στυλίδας  χθες το απόγευμα, 28 Δεκεμβρίου 2022, στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.

Ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν οι μαθητές για να πετύχουν τον στόχο τους, η Δήμαρχος Στυλίδας μαζί με τους Αντιδημάρχους κ.κ Χρήστο Αλεξίου και Ευάγγελο Μπούρχα, τη δημοτική σύμβουλο κ. Ειρήνη Ζαγαριώτου και τον εκπρόσωπο του τοπικού συμβουλίου Στυλίδας κ. Αλέξανδρο Ριζόπουλο, τους παρέδωσαν από έναν τιμητικό έπαινο και ένα αναμνηστικό δώρο.

Η Δήμαρχος Στυλίδας συνεχάρη θερμά τα παιδιά για την επιτυχία τους, ενώ τα προέτρεψε να μη σταματήσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους και  με το πάθος και τη δύναμη που διακρίνει τη νέα γενιά  να κατακτήσουν ακόμη μεγαλύτερους στόχους. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία της για την επιστροφή των παιδιών αυτών στη γενέτειρά τους, ώστε, όπως χαρακτηριστικά είπε, «να πάρουν  τη σκυτάλη από τους παλαιότερους και να πάνε το Δήμο μπροστά».

Τελειώνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σημαντική συμβολή τόσο των δημόσιων εκπαιδευτικών  όσο και των εκπαιδευτικών φροντιστών, οι οποίοι μαζί με τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας, τους γονείς, στάθηκαν δίπλα σε αυτά τα παιδιά, με την εμπειρία, τις γνώσεις, την αγάπη και τη φροντίδα τους.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει έμπρακτα να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στη νεολαία και στην αναζήτησή της για ένα δρόμο “ανοιχτό” , για να μπορέσει έτσι να υλοποιήσει το όραμά της και να φτάσει στον προορισμό της.

 

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Στυλίδας

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦοΔΣΑ
Επόμενο άρθρο Με τεράστια επιτυχία η 1η Γιορτή Τσιγαρίθρας