Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων με το Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ


Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη με το Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή και προέδρους σωματείων.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννηςενημέρωσε τον κ. Σεβαστή για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Λαμιέων για να ολοκληρωθεί έγκαιρα η ανακατασκευή των υποδομών του Δ.Α.Κ. Λαμίας, σύμφωνα με τους κανόνες της SuperLeague, ώστε να είναι δυνατή η αδειοδότησήτου.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων υπογράμμισε ότι στο στάδιο της Καμαρίτσας ο Ολυμπιακών προδιαγραφών στίβος θα παραδοθεί προς χρήση σε όλους τους δημότες και τους Συλλόγους με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεών μας.Ο χώρος του ΔΑΚ, που μέχρι τώρα κάλυπτε τις ανάγκες των αθλητών του στίβου, θα χρησιμοποιείται προσωρινά από τους συλλόγους και όλους τους δημότες με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα και ωράριο.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης επισήμανε, για μια ακόμα φορά, ότι «οι υποδομές στον αθλητισμό, αλλά και η πλήρης κάλυψη των αναγκών των αθλητών μας είναι προτεραιότητά μας. Εργαζόμαστε ώστε όλοι οι δημότες μας να απολαμβάνουν λειτουργικές και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που να καλύπτουν όλο το φάσμα του αθλητισμού».

Προηγούμενο άρθρο «Frida… η ζωή μου» από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Εργατικού Κέντρου Λαμίας με αντιπροσωπία των Ανεξάρτητων Ελλήνων