Ειδήσεις

Συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στυλίδας


Στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στυλίδας βρέθηκε χθες Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023, η Δήμαρχος Στυλίδας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύση Σταμενίτη και του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Κωνσταντίνου Μπαγινέτα με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού.

Η συνάντηση αποτέλεσε συνέχεια της προχθεσινής ανοιχτής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο και είχε ως θέμα το μεγάλο πρόβλημα της ακαρπίας της ελιάς κατά τη φετινή ελαιοκομική χρονιά.

Στη χθεσινή συνάντηση συζητήθηκαν στο σύνολό τους τα θέματα που αφορούν την καλλιέργεια της ελιάς στην περιοχή και τα προβλήματα των παραγωγών, με το κυριότερο ζήτημα να είναι η ακαρπία της ελιάς, ένα αποδεδειγμένο πρόβλημα που η αντιμετώπισή του τίθεται σε πρώτη προτεραιότητα από την Κυβέρνηση.

Η Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε σχετικά:

“Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη θετική έκβαση της χθεσινής συνάντησης, καθώς δόθηκαν σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν, ενώ μας γνωστοποιήθηκαν και τα επόμενα βήματα και οι περαιτέρω ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί από την Κυβέρνηση για τη φετινή ελαιοκομική χρονιά.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο θέμα της ακαρπίας και προσωπικά δηλώνω πως θα είμαι δίπλα στους παραγωγούς σε κάθε περίπτωση και για οτιδήποτε και αν χρειαστεί”.

 

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Στυλίδας

Προηγούμενο άρθρο Απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων
Επόμενο άρθρο Φθιώτιδος Συμεών: Εμπιστευτείτε την Εκκλησία μας, η οποία εκφράζεται με την Ιεραρχία της