Ειδήσεις

Συγχαρητήρια επιστολή του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς στους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις 2016


Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καθώς και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που μόχθησαν δίπλα τους.

Σε όσους δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, να είναι σίγουροι πως οι ευκαιρίες, που θα τους δοθούν στη συνέχεια θα είναι πολλές, αρκεί να έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και προσήλωση στους στόχους που έχουν θέσει.

Ειδικότερα για όσους εξασφάλισαν την εισαγωγή τους στις Πολυτεχνικές σχολές να γνωρίζουν, πως το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς θα είναι δίπλα τους και μπορεί να φανεί χρήσιμο σε τυχόν απορίες ή προβληματισμούς, που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνουν το ενημερωτικό υλικό, που λαμβάνουν τα μέλη του Τμήματός μας και να συμμετέχουν στις επιστημονικές ημερίδες που θα πραγματοποιούνται.

Σε όλους τους νέους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία με υγεία και ευτυχία στην προσωπική τους ζωή.

 

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Λυκόπουλος

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ε. Καραΐσκου για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση