Ειδήσεις

Στο εργοστάσιο «Νομικός», ο Γιώργος Κοτρωνιάς για την έξυπνη-ευφυή γεωργία


Ο Βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς  θέλοντας να τονίσει την σημασία της πράσινης μετάβασης η οποία αποτελεί πλέον πραγματικότητα, γνωρίζοντας ότι η μεγάλη πρόκληση για τον πρωτογενή τομέα είναι η επένδυση στην ποιότητα και επειδή επιθυμεί εμπράκτως να στέκεται  δίπλα στους αγρότες μας , ακούγοντας τα αιτήματά τους , επισκέφθηκε το εργοστάσιο ΝΟΜΙΚΟΣ όπου ενημερώθηκε για την έξυπνη – ευφυή γεωργία.

Πρόκειται για έναν συστηματοποιημένο τρόπο χρήσης της τεχνολογίας, ο οποίος σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία των αγροτών μας, μπορεί να επιτύχει την ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των καλλιεργειών,έτσι ώστε να αυξηθεί η παραγωγικότητα και η οικονομική θέση των αγροτών μας.

Ο Βουλευτής εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες  στον Διευθυντή της εταιρείας ΝΟΜΙΚΟΣ κύριο Τσιαγλάνη Θωμά και στον υπεύθυνο του Γεωπονικού τμήματος της εταιρείας κύριο Τσάμη Ηλία για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση στα θέματα εφαρμογής της ευφυούς καλλιέργειας.

Στο πλαίσιο της ανάγκης ενημέρωσης των αγροτών μας για την χρησιμότητα της ευφυούς καλλιέργειας , ο βουλευτής προτίθεται να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για το σκοπό αυτό

Προηγούμενο άρθρο Παραδόθηκε ένα πλήρως προσβάσιμο βαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Επόμενο άρθρο Δράση Ελέγχου Ακουστικής Ικανότητας στο Δήμο Λοκρών