Ειδήσεις

Πραγματοποίηση Ελέγχων Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (rapid test) στην Κοινότητα Σπερχειάδας 19/09/2022 και στην Κοινότητα Μακρακώμης 22/09/2022


Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι στα πλαίσια πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού (Covid-19) ο Δήμος μας σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας, θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), από τις 09:00 π.μ. έως τη 13:00 μ.μ  την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου  2022  έξω από το Δημαρχείο της Κοινότητας Σπερχειάδας και τις ίδιες ώρες την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, στο Παλαιό Δημαρχείο της Κοινότητας Μακρακώμης.

Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν, προκειμένου να υποβληθούν σε ανώδυνο τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test).

Η διενέργεια των τεστ για τον κορωνοϊό (covid-19) θα πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση να φέρουν το ΑΜΚΑ τους.

Ο Αντιδήμαρχος 

 Γεώργιος Κουτσολέλος 

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στην Adam Smith Business School του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης
Επόμενο άρθρο Σε Κλειστό Γυμναστήριο Βάσω Μπεσκάκη μετονομάζεται το Κλειστό Γυμναστήριο Μώλου