Ειδήσεις

Πλήθος εκδηλώσεων με επίκεντρο την οικογένεια από τον Φθιώτιδος Συμεών


Συνεχίζει ακάθεκτα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών την παρουσία του σε διάφορες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, σε όλη την Φθιώτιδα, όπου εκτός από την πατρική αρχιερατική του ευλογία, καταθέτει και λόγο επίκαιρο με έμφαση τον θεσμό της οικογένειας και την πολεμική, την οποία δέχεται αυτός σήμερα.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Συμεών κατέθεσε την μαρτυρία της Εκκλησίας στα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βιομηχανικής Περιοχής στη Λαμία, στα μέλη του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδος, στα στελέχη της 7ης Ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.), της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Φθιώτιδος, του Επιμορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ροδίτσας «Άγιος Αθανάσιος»,  του Εκπαιδευτικού Κέντρου INTERED στη Λαμία, του Παραρτήματος Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας και των εργαζομένων της εταιρείας ΑΤΛΑΣ ΜΠΕΤΟΝ Λαμίας, στον ετήσιο Χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πήγασος και στην μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Κλειτσιωτών Ν. Φθιώτιδος «Ο Άγιος Κυπριανός».

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών τέλος δέχθηκε και την εθιμοτυπική επίσκεψη του Υποστράτηγου Χρήστου Πλατά, Συντονιστή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας, στον οποίο και ευχήθηκε την από Θεού δύναμη και ευλογία στο έργο του.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

Προηγούμενο άρθρο Φθιώτιδος Συμεών: «Αγαπάμε κάθε άνθρωπο, αλλά απαιτούμε και να μας σέβονται»
Επόμενο άρθρο Εγκαίνια και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Μαλεσίνας