Ειδήσεις

Ορκωμοσία μονίμων υπαλλήλων από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Δήμο Λοκρών


Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έχει διαχρονικά στηρίξει εκατοντάδες ηλικιωμένους συνδημότες μας στις τέσσερις δομές που λειτουργούν στο Δήμο Λοκρών: σε Αταλάντη, Μαλεσίνα, Λιβανάτες και Μαρτίνο. Οι εργαζόμενοι του προγράμματος για σχεδόν 20 χρόνια δούλευαν για το Δήμο χωρίς να είναι μόνιμοι εργαζόμενοι στο Δήμο. Πλέον 11 εργαζόμενοι εντάσσονται στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Λοκρών και πλέον το «Βοήθεια στο Σπίτι» γίνεται λειτουργική υπηρεσία που ανήκει στην οργανωτική δομή του Δήμου.

 Σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία 11 εργαζομένων που προέρχονταν από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και από σήμερα εντάσσονται στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Λοκρών.

 Η ορκωμοσία έγινε από τον Δήμαρχο Λοκρών Αθανάσιο Ζεκεντέ, ο οποίος, αφού καλωσόρισε κι επίσημα το μόνιμο πλέον προσωπικό, μετά την πολυετή διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της παροχής υπηρεσιών υγείας σε ηλικιωμένους, ευάλωτες ομάδες πολιτών και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Υποψήφιου Βουλευτή Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστου Σταϊκούρα
Επόμενο άρθρο Παραδόθηκε το νέο αρδευτικό δίκτυο Μύλων στη Στυλίδα