Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες σκακιού «Γιάννης Ρίτσος»


Ολοκληρώθηκαν  στην Λαμία, οι αγώνες σκακιού προς τιμή του μεγάλου Έλληνα ποιητή «ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ», που συνδιοργάνωσαν η  Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας – Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.  η Σ.Ν.Ο. Λαμίας, η Σ.Α. Λαμίας και ο Σ.Ο. Λαμίας  και με αξιολόγηση των αγώνων με το σύστημα της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.
Συμμετείχαν 42 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίσθηκαν σε δύο κατηγορίες με ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Ο χρόνος σκέψης για κάθε αθλητή ήταν 74 λεπτά συν 22 δευτερόλεπτα  για κάθε κίνηση. Νικητής στην πρώτη θέση με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες ο αθλητής του ΑΣΟ Σαντορίνης  κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΕΝΤΖΑΣ ( πρωταθλητής ) . Στην δεύτερη θέση με 4 βαθμούς ο  ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1683 ΕΛΟ ( Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ) ενώ στην τρίτη θέση με   ισοβάθμησαν 7 αθλητές ,   ΔΟΓΑΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 1552 ΕΛΟ ( Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) ΣΚΟΔΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ  1934 ΕΛΟ ( Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ), ΚΑΡΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1656 ΕΛΟ ( Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ), ΠΑΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ 1726 ΕΛΟ ( Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ ), ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1825 ΕΛΟ ( Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ ), ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ  1750 ΕΛΟ (Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ), και ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1679 ΕΛΟ  ( Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ ).

Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές των σκακιστικών ομίλων της Λαμίας που διοργάνωσαν εξαιρετικούς από κάθε άποψη σκακιστικούς αγώνες. Συγχαρητήρια και στην μουσική σκακιστική ομάδα των ομίλων που χάρισαν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους τα βράδια μετά το πέρας των αγώνων.

Εντός του μηνός Ιανουαρίου θα προκηρυχθεί και το  διασυλλογικό πρωτάθλημα των ομάδων της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. από όπου θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας για το 2018.

Ευτυχισμένο το 2018 με υγεία και ειρήνη για όλους ανθρώπους της Γής !

 

Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Προηγούμενο άρθρο Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Επόμενο άρθρο Ημερίδα για την υγεία στη Στυλίδα