Ειδήσεις

Οι Πρόεδροι της Hellas Sat και της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στον Σεβασμιώτατο


Ανάμεσα στους Κληρικούς και στους λαϊκούς πολίτες που δέχεται καθημερινά στο γραφείο του, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου, ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών  δέχθηκε με χαρά στο γραφείο του επίσκεψη από  τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellas Sat κ. Χριστόδουλο Πρωτοπαπά, με τον οποίο τους συνδέει μακρά φιλία και δεσμοί αδελφικής αγάπης, καθώς και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Βιομηχανικής Αεροπορίας κ. Ιωάννη Κούτρα.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Πρωτοπαπά για την ευγενή δωρεάν χορηγία του δορυφορικού κυκλώματος για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Θείας Λειτουργίας και άλλων εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως από κάθε σημείο της φθιωτικής γης.

Ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τον κ. Πρωτοπαπά και τον κ. Κούτρα στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου, στο «Αποθετήριο της Αγάπης» (Logistics), στο Αμφιθέατρο, στο ΚΔΑΠ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» της Αποστολής, στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», καθώς και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό (89,4 Fm).

Τόσο  ο κ. Πρωτοπαπάς, όσο και ο κ. Κούτρας, συνεχάρησαν τον Ποιμενάρχη μας κ. Συμεών, χαρακτηρίζοντας το έργο του «σπουδαίο» σε όλα τα επίπεδα, ενώ συζήτησαν διεξοδικά για τρόπους περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή αιτήσεων για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης
Επόμενο άρθρο Εξακολουθεί να κατέχει την υψηλότερη θέση σε πρόστιμα για μη χρήση μάσκας η Στερεά Ελλάδα