Ειδήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος grappling (πάλη υποταγής) στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανθέων»


Τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος πάλης υποταγής (grappling) και στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανθέων» στη Λαμία με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα, φιλοξένησε η πόλη της Λαμίας με απόλυτη επιτυχία, με τη Φθιωτική πρωτεύουσα να αποτελεί για άλλη μια φορά τον «πόλο έλξης» μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων με τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας και του τοπικού και δραστήριου συλλόγου ΠΑΣ Λεωνίδα με «πρωτεργάτη» το Βαγγέλη Κούτρα.

Χθες εξάλλου διεξήχθησαν αγώνες πρωταθλήματος ελεύθερης πάλης αβράβευτων με τη συμμετοχή του τοπικού Συλλόγου ελεύθερης πάλης «Άτλας Λαμίας» με παρόντες τον προπονητή Σπύρο Ράγκο και τον γενικό γραμματέα Κώστα Πασχάλη.

Στους αγώνες που προσμετρώνται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Γιάννης Ζωγράφος χαιρετίζοντας την αθλητική διοργάνωση που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος για το έντονο ενδιαφέρον να φιλοξενηθεί η διοργάνωση στην πόλη καθώς και για την προσφορά του στο άθλημα, από τον Ολυμπιονίκη και Επίτιμο Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πάλης Κώστα Θάνο.

Ο Κώστας Θάνος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαμιέων για την πλήρη υποστήριξη του στο άθλημα ενώ ο Δήμαρχος Λαμιέων ανταποδίδοντας τα εύσημα στην όλη προσπάθεια και τόνισε χαρακτηριστικά : « Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε πανελλήνιους αγώνες στο αγώνισμα της πάλης, ενός αθλήματος που από ότι φαίνεται από τη συμμετοχή των αθλητών και την αγάπη του κόσμου βρίσκεται σε ανάπτυξη. Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του Παμφθιωτικού Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος μαχητικών και πολεμικών τεχνών τον Μάιο του 2022, έχουμε σήμερα την επιτυχημένη διεξαγωγή πανελληνίου πρωταθλήματος στο ίδιο άθλημα και συζητάμε για την φιλοξενία στη πόλη μας το 2023, του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όλα αυτά σηματοδοτούν το στρατηγικό μας στόχο να διεξάγονται στη Λαμία εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου και διεθνούς ενδιαφέροντος, ώστε να γίνει η πόλη μας, τόπος προορισμού επισκεπτών, από όλο τον κόσμο….»

 

Προηγούμενο άρθρο Δράση προγράμματος προώθησης προϊόντων
Επόμενο άρθρο Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 14 έως 20-11-2022