Ειδήσεις

Μήνυμα-ευχές Δημάρχου Στυλίδας για καλή σχολική χρονιά


Το πρώτο κουδούνι σήμανε σήμερα την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την αρχή για το ταξίδι της γνώσης και της μάθησης, της διάπλασης του χαρακτήρα, της ανάδειξης των ταλέντων και της πνευματικής καλλιέργειας των παιδιών μας.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, με τις μαθήτριες και τους μαθητές να επιστρέφουν, υπό νέες συνθήκες, στον φυσικό τους χώρο, τις σχολικές αίθουσες, το σχολείο, πέραν της πολύπλευρης μόρφωσης, καλείται να δώσει, παράλληλα, κι ένα μάθημα ζωής, υπευθυνότητας και προσαρμογής στις δυσκολίες. Η υγειονομική πρόληψη και ασφάλεια απαιτεί ακόμα μεγαλύτερα αποθέματα υπομονής, αντοχής και αυτοπειθαρχίας για όλους: μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και κοινός στόχος όλων είναι ένα νέο ταξίδι στη γνώση, μια νέα εμπειρία ζωής, ένα νέο ξεκίνημα ελπιδοφόρο που μόνο αισθήματα χαράς πρέπει να δημιουργεί.

Καλή σχολική χρονιά λοιπόν, σε όλα τα παιδιά, όλων των τάξεων, που ξεκινούν σήμερα την νέα σχολική χρονιά, με νέα ελπίδα, νεανική αισιοδοξία και νέα όνειρα!

Καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά, με υγεία, υπομονή και δύναμη ψυχής και στους εκπαιδευτικούς μας!

Καλή σχολική χρονιά και σε όλους τους γονείς, που καταβάλουν μεγάλες θυσίες και προσπάθειες για να προσφέρουν στα παιδιά τους το πολυτιμότερο αγαθό, την εκπαίδευσή τους, σε μια τόσο δύσκολη εποχή!

Καλή νέα αρχή σε όλη τη σχολική κοινότητα!!!

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου       

    

Προηγούμενο άρθρο Σε εξέλιξη η απογραφή κτιρίων 2021 από την ΕΛΣΤΑΤ
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση για την συναυλία των Άλκηστης Πρωτοψάλτη - Μιχάλη Χατζηγιάννη «Μια Αγκαλιά Τραγούδια» με βάση τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα