Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τραγάνα – Αταλάντη


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τραγάνας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 16:00, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων  στο τμήμα από Α/Κ Τραγάνας έως τον Α/Κ Αταλάντης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Τραγάνας προς Λαμία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Τραγάνας και μέσω του αριστερού παράπλευρου και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον Μετωπικό σταθμό διοδίων Τραγάνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι λόγω των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Αταλάντης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση κάθε οδηγού βρίσκονται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια οι παρακάτω Σ.Ε.Α. πέραν του Σ.Ε.Α. Αταλάντης:

ΣΕΑ Χ.Θ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 36+455 Προς Λαμία
ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 47+875 Αμφίπλευρος
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 70+700 Αμφίπλευρος

 

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη  σχετική σήμανση.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση εργασίας ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς - ΔΕΔΑ
Επόμενο άρθρο Στερεά Ελλάδα: «Λουκέτο» σε κομμωτήριο και πάνω από 9.600 € σε πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων διάδοσης του κορωνοϊου