Ειδήσεις

Καλοκαιρινή συναυλία των λιλιπούτιων μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συναυλία των αρχάριων μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης με τίτλο: «Συναυλία των λιλιπούτειων μουσικών», στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στις 11:30 παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. κ. Συμεών,  με την καθοδήγηση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας κ. Άννας Μουζάκη και των καθηγητών του Ωδείου.

Πριν την έναρξη της συναυλίας ο Δήμαρχος Λοκρών με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Ωδείου υποδέχτηκαν την ζωγράφο κ. Ελένη Καρατράντου και παρέλαβαν την δωρεά του πίνακα της «Η γυναίκα του Modigliani» προς το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Νικολάου,  η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ωδείου κ. Παναγιούλα Καζάνα, ο Πανοσιολογιώτατος π. Δημήτριος Ζελιαναίος, ο Διοικητής Ε.Σ.Δ.Ε Αντισμήναρχος κ. Δήμος Παππάς και πλήθος γονέων και μαθητών του Ωδείου.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές στο χαιρετισμό του επισήμανε:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να στηρίξουμε και να επαινέσουμε την πρόοδο των μικρών μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης οι οποίοι με την άοκνη υποστήριξη των γονιών τους και την μέριμνα των μουσικών τους δασκάλων έχουν εξελιχτεί μουσικά, βοηθώντας στην ανύψωση της καλλιτεχνικής παιδείας τους. Θερμά συγχαρητήρια και καλή πρόοδο!»

Προηγούμενο άρθρο Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Μαζίου Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών
Επόμενο άρθρο Τιμήθηκε η επέτειος της Μάχης της Παύλιανης