Ειδήσεις

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL PARIS


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπροσωπούμενη από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελο Κούκουζα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νικόλαο Μπέτσιο συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL PARIS 2022»με το Εθνικό περίπτερο της Ελλάδος, το οποίο επιμελήθηκε ως φορέας εξωστρέφειας η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece).

Η «SIAL PARIS 2022»πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE στο Παρίσι της Γαλλίας. Με πάνω από 50 και πλέον χρόνια εμπειρίας, η «SIALPARIS» αποτελεί θεσμό στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών καιείναι η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο για το έτος 2022.Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της στις 15 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 19 Οκτωβρίου 2022.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει-με τη συνδρομή του ΚΥΕ-με οκτώ (8) επιχειρήσεις, τρείς εκ των οποίων επιδοτήθηκαν και από το Επιμελητήριο Εύβοιας,  προσφέροντας στους επισκέπτες που έρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της γης την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελο Κούκουζα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Μπέτσιο, συνάντησαν όλους τους επιχειρηματίες της Στερεάς Ελλάδας που φιλοξενούνται στο εθνικό περίπτερο της Ελλάδος, καθώς και όσουςσυμμετέχουν στην έκθεση με ατομικά περίπτερα και μίλησαν με κάθε ένανξεχωριστά, ώστε να ενημερωθούν για τις ανάγκες τους και να ακούσουν τους προβληματισμούς τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Εθνικό Περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Γεωργαντάς, καθώς και ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την ΕξωστρέφειαΚώστας Φραγκογιάννης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και ΕξωστρέφειαςΕυάγγελος Κούκουζας τόνισε:«ΣυμμετέχουμεστηνέκθεσηSIALPARIS 2022 με μια δυναμική αποστολή επιχειρήσεων καιμε στόχο την ανάδειξη και την προώθησή των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων. Μαζί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Μπέτσιο βρεθήκαμε στο πλευρό των επιχειρηματιών που συμμετείχαν και στηρίξαμε την προσπάθειά τους για τη διεθνή προβολή των προϊόντων του τόπου μας.

»Σε κάθε πρόκληση, διεθνή ή εγχώρια, ενισχύουμε οικονομικά τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας μας,ούτως ώστε να τις διευκολύνουμε να εντείνουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα και να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα τους. Συνεχίζουμε δυναμικά και στοχευμένα,αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας
Επόμενο άρθρο Αντικατάσταση γέφυρας για την αντιπλημμυρική προστασία του Κόμματος και του αεροδρομίου Λαμίας