Ειδήσεις

Η μεγάλη διεθνής διοργάνωση Αγώνων «Karate Open Series Lamia 2018» στο Χαλκιοπούλειο


Τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση αγώνων «Karate Open Series Lamia 2018» θα φιλοξενήσει η πόλη μας  το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Απριλίου στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο Λαμίας.

Το «Karate Open Series 2018», που συνδιοργανώνουν η  Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με το Δήμο Λαμιέων, είναι ένα αθλητικό γεγονός που ξεπερνά τα όρια της χώρας και είναι το ένα από τα δύο διεθνή Τουρνουά της Ομοσπονδίας που συμπεριλαμβάνονται στο εθνικό Ranking, το επίσημο Καλεντάρι αγώνων της Ομοσπονδίας Καράτε.

Αρκετοί αθλητές απ’ όλη τη χώρα αναμένεται να δώσουν το παρών στην διοργάνωση μέσα από τους αγώνες της οποίας θα κριθούν οι συμμετοχές και στις Εθνικές Ομάδες.

Ο Δήμος Λαμιέων με περηφάνια αναλαμβάνει για πρώτη φορά το ρόλο του οικοδεσπότη της σπουδαίας και ξεχωριστής αυτής διοργάνωσης, που αποτελεί σημείο αναφοράς για το βαλκανικό καράτε και δίνει την ευκαιρία σε έλληνες και ξένους αθλητές να διαγωνισθούν και να διεκδικήσουν το τρόπαιο της σημαντικής αυτής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο μας. Είναι μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση η πόλη μας, η Λαμία, να προβληθεί μέσω του αθλητισμού.

Οι αγώνες θα ξεκινούν και τις δύο ημέρες στις 08.00 π.μ. ενώ το πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση και θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Προηγούμενο άρθρο Συλλυπητήρια Μπακογιάννη για τον θάνατο του Καπετάν Ερμή
Επόμενο άρθρο Let’s Do It Greece 2018: Ο Σύλλογος Τραχίνα στις Θερμοπύλες