Ειδήσεις

Η κ. Κατερίνα Μπατζελή στον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών


Πλήθος Ιερέων, φορέων του τόπου και μεμονωμένους πολίτες δέχθηκε για ακόμη μία φορά σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου στη Λαμία. Ολοκληρώνοντας τις ακροάσεις του,  δέχτηκε σήμερα και την επικεφαλής της Παρατάξεως  «Πατρίδα μας η Στερεά» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος κ. τ. Υπουργό κ. Κατερίνα Μπατζελή.

Για αρκετή ώρα ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών και η κ. Μπατζελή είχαν μία γόνιμη και ουσιαστική επικοινωνία για διάφορα θέματα που αφορούν τον τόπο μας, στο τέλος της οποίας ο κ. Συμεών ξενάγησε την κ. Μπατζελή στις εκπαιδευτικές δομές της Μητροπόλεως, στο ΚΔΑΠ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ»  της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»  και στο Ωδείο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», στον Ραδιοφωνικό Σταθμό 89,4 Fm, στο «Αποθετήριο της Αγάπης» (Logistic Center) και στον ξενώνα «Αγάπης Εστία».

Σε δηλώσεις της στον Ραδιοφωνικό Σταθμό η κ. Μπατζελή χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Είδα το έργο, το οποίο έχει γίνει στην Μητρόπολη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η Εκκλησία και η Μητρόπολη Φθιώτιδος έχει διευρύνει το έργο της στην κοινωνία. Μία κοινωνία, η οποία δυσκολεύεται στην καθημερινότητα της, οικογένειες νέου τύπου απόρων, που έχουν προκύψει από την πανδημία, παιδιά από την «οικογένεια της πανδημίας».

Σήμερα είδα, ότι οι δύο θεσμοί της Δημοκρατίας, Εκκλησία και Πολιτεία,  πρέπει να δώσουν τα χέρια για να προχωρήσουν σε ταυτόχρονες κινήσεις για να βοηθήσουν την κοινωνία και κυρίως τα παιδιά αυτής της κοινωνίας.

Σήμερα είδα έναν άλλο κόσμο παιδιών που μεγαλώνουν με ένα άλλο τρόπο, με την φροντίδα της Εκκλησίας και των ανθρώπων που απασχολούνται στην Εκκλησία, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί».

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή ηλεκτροδότησης στα όρια του Δήμου Καμένων Βούρλων την Παρασκευή 11/6/2021
Επόμενο άρθρο Όμιλος Φίλων του Δάσους Λαμίας: Αναβολή πεζοπορίας