Ειδήσεις

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Οι εργαζόμενοι έστειλαν το μήνυμα


Την Τετάρτη 9/11, μέρα γενικής απεργίας οι εργαζόμενοι, οι μαζικοί φορείς της πόλης στείλανε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η αγανάκτηση μπορεί να εκφραστεί και να υπάρχουν αποτελέσματα τα σε όφελος του λαού.
Καταδικάστηκε απερίφραστα η αντιλαϊκή πολίτικη της ακρίβειας των πετσοκομμένων δικαιωμάτων.
Η προσπάθειά εξαπάτησης με την πολίτικη των επιδομάτων, δεν μπορεί να κάμψει το κίνημα.
Η αυξημένη επιτυχία της σημερινής απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης εγγυάται πως είναι ένας αγωνιστικός σταθμός, για περαιτέρω κλιμάκωση της πάλης της εργατικής τάξης και του λαού για την ικανοποίηση των αιτημάτων που έχει ανάγκη ο λαός σήμερα.
Από νωρίς το πρωί δυνάμεις του Εργατικού Κέντρου και των Σωματείων έδωσαν παρών στην περιφρούρηση της απεργίας .
Στη συνέχεια 10:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση με πλήθος εργαζομένων από σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.
Δυναμικό παρόν έδωσαν οι συνταξιουχικές οργανώσεις , σπουδαστικοί σύλλογοι , ομάδες γυναικών, αγροτικοί σύλλογοι του νομού, πλήθος κόσμου.
Μέσα σε έντονα αγωνιστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από εκπροσώπους των σωματείων, και στη συνέχεια η κεντρική ομιλία από το Θάνο Νεόφυτο εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας.
Μετά το πέρας των ομιλιών πραγματοποιήθηκε πεζή, αλλά και μηχανοκίνητη με αγροτικά μηχανήματα πορεία στο κέντρο της πόλης της Λαμίας, με αγωνιστικό παλμό, συνθήματα.

Προηγούμενο άρθρο Παραδόθηκαν σε χρήση τα τρία πλήρως ανακαινισμένα γήπεδα τένις στο Χαλκιοπούλειο Αθλητικό Συγκρότημα
Επόμενο άρθρο Καταδικάστηκε απερίφραστα η αντιλαϊκή πολίτικη της ακρίβειας