Ειδήσεις

Επίσκεψη της Γ. Σιδηροπούλου στο Δήμο Στυλίδας


Στα πλαίσια ενημέρωσης για τις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου, η υποψήφια ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κα. Γεωργία Σιδηροπούλου συνοδευόμενη από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος κ. Βαγγέλη Τσόγκα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκαν σήμερα το Δημαρχείο Στυλίδας, όπου σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Στυλίδας, κ. Γιάννη Αποστόλου, ανέπτυξαν τις θέσεις και τη σημασία της Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και των αποφάσεων που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες για την καθημερινή ζωή των πολιτών, καθώς και τη σημασία της έκφρασης όλων των πολιτών μέσω της συμμετοχής.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κα Γεωργία Σιδηροπούλου υπογράμμισε την μοναδικότητα των εκλογών  9ης  Ιουνίου, ώστε οι πολίτες να εκφράσουν τις απόψεις τους επηρεάζοντας το μέλλον της Ευρώπης αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη και ενημέρωση μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Προηγούμενο άρθρο (4) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο “Φιόρα ευλαβείας ..” – Η τιμητική εκδήλωση για τον Άγιο Ηρωδίωνα