Ειδήσεις

Ενημέρωση των επαγγελματιών για τις εργασίες κατασκευής του νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης επί της οδού Γερασίμου Βασιλειάδη


Ενημέρωση των επαγγελματιών των Καμένων Βούρλων για τις εργασίες κατασκευής του νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης επί της οδού Γερασίμου Βασιλειάδη στα Καμένα Βούρλα, κατόπιν αιτήματός τους, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 στο Δημαρχείο Καμένων Βούρλων από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας και Λεωνίδας Πενταλιός, και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων, κ. Δημήτριος Καραμανώλης.

Η ενημέρωση έγινε σε γενικό επίπεδο λειτουργίας του νέου αγωγού αποχέτευσης και των τεσσάρων αντλιοστασίων, καθώς και για τις εναπομείναντες εργασίες για την ολοκλήρωση λειτουργίας του νέου και κατάργησης του παλαιού αγωγού.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, όταν θα δοθεί σε λειτουργία με ακάθαρτα λύματα και το τελευταίο αντλιοστάσιο στην τοποθεσία «Ακροπόλ», όπως επίσης και οι αποκαταστάσεις των τομών του οδοστρώματος της τελευταίας εβδομάδας με άσφαλτο.

Τέλος, παρότι ο Δήμαρχος είχε τη βούληση να ολοκληρωθεί άμεσα η γενική ασφαλτόστρωση της Γερασίμου Βασιλειάδη, καθ’ όλο το πλάτος και το μήκος της από την Εθνική Τράπεζα έως τα Πλατανέικα, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης, συναίνεσε στην επιθυμία των επαγγελματιών αυτή να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου.

Προηγούμενο άρθρο H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Summer Fancy Food Show 2023 στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.
Επόμενο άρθρο 47 συλλήψεις στις τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας