Ειδήσεις

Ενημέρωση της Αθλητικής Ένωσης Καλυβίων Λαμίας


Για πάρα πολλά χρόνια προπονηθήκαμε και αγωνιστήκαμε σε κάθε πιθανό κι απίθανο γήπεδο (Αμούρι, Φραντζή, Λιανοκλάδι, Μεγάλη Βρύση, Μοσχοχώρι, Νέο Κρίκελλο), μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου μας.

Επιστρέψαμε και, επειδή έχουμε ενσυναίσθηση της δυσκολίας, σταθήκαμε δίπλα σε κάθε σωματείο οποιασδήποτε κατηγορίας αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα, καταρτίζοντας ένα πρόγραμμα χρήσης του γηπέδου που να εξυπηρετεί άπαντες.

Φαίνεται, όμως, πως η διαλλακτικότητά μας αυτή εκλαμβάνεται ως αδυναμία!

Όχι πως έχουμε την εντύπωση ότι το γήπεδο μας ανήκει, αλλά το να ορίζεται αγώνες Κυπέλλου Φθιώτιδας και αγώνες Πρωταθλήματος Υποδομών, αναγκάζοντάς μας να ψάχνουμε γήπεδο για προπόνηση, και μάλιστα χωρίς να ερωτηθούμε καν, είναι τουλάχιστον προκλητικό!!

Στις άκαρπες προσπάθειές μας να μάθουμε ποιος τελικά ορίζει και αποφασίζει το γήπεδο διεξαγωγής ενός αγώνα (ο Δήμος; η Ε.Π.Σ.Φ.;) δε βρήκαμε απάντηση.

Αγαπητοί κύριοι, μπορεί να συνηθίσαμε το «ξεσπίτωμα», αλλά είναι μια συνήθεια που αφήσαμε πίσω ανεπιστρεπτί, ειδικά όταν αυτή επιβάλλεται εν αγνοία μας. Ως γνωστόν, πλέον, υπάρχουν αρκετά γήπεδα που μπορούν να φιλοξενήσουν έναν αγώνα, χωρίς να έχουμε την παραμικρή διάθεση για υποδείξεις.

Κλείνοντας και με πλήρη συνείδηση των λόγων μας, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως τέτοιες συμπεριφορές δε μπορούν να γίνουν αποδεκτές και η υπομονή μας λιγοστεύει.

Όπως για χρόνια παρακαλούσαμε παίκτες να έρθουν στην ομάδα μας ως ποδοσφαιρικοί «νομάδες», τρέχοντας από γήπεδο σε γήπεδο, πιθανότατα κι εσείς σύντομα θα προσπαθείτε να μας πείσετε να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, αν δεν αναθεωρήσετε τις τακτικές σας.

Προηγούμενο άρθρο Εργασίες δικτύου υπογείων δικτύων καλωδίων και ηλεκτρονικών επικοινωνιών
Επόμενο άρθρο Φθιώτιδος Συμεών: «Όλη η Φθιώτιδα μια οικογένεια!!»