Ειδήσεις

Εκδήλωση βράβευσης μαθητών Στερεάς Ελλάδας


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων(Λεωνίδου 9-11) θα προβεί στην βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στις Εισαγωγικές εξετάσεις του Ιουνίου 2022.

Θα βραβευτούν οι τρειςπρώτοι μαθητές / μαθήτριεςανά επιστημονικό πεδίο και ανά περιφερειακή ενότητα, όπως επίσης και οι τρεις πρώτοι όλων των ΕΠΑ.Λ. ανά περιφερειακή ενότητα.Οι παρευρισκόμενοι βραβευθέντες θα λάβουν ως δώρο από έναν φορητό υπολογιστή (laptop). Επίσης ο πρώτος όλων σε βαθμολογία θα λάβει ως δώρο ένα ταξίδι (Προσφορά από ταξιδιωτικό γραφείο).

«Την μετά Covidεποχή μας δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε την διακεκριμένη εργασία αλλά και τις υψηλές επιδόσεις των μαθητών όλων των ενοτήτων της Στερεάς Ελλάδας, με έναν Έπαινο που θα συνοδεύει τους μαθητές στη συνέχεια της ζωής και της εξέλιξης τους δίνοντας παράλληλα μηνύματα αισιοδοξίας και υψηλών διακρίσεων.

Ευχόμαστε σ’ αυτούς και σε όλους τους άλλους μαθητές που βρήκαν την διαδρομή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Καλή Σταδιοδρομία και ένα όμορφο ταξίδι στο μέλλον»δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Κωνσταντίνος Γαλάνης.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το “Ράλλυ Ακρόπολις” 2022 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις
Επόμενο άρθρο Υγειονομικά μέτρα πρόληψης – αντιμετώπισης Covid 19 για την τρέχουσα σχολική χρονιά