Ειδήσεις

Εκδήλωση-αφιέρωμα για την Μικρασιατική Καταστροφή


Εκδήλωση-αφιέρωμα για την Μικρασιατική Καταστροφή: «Ξεριζωμός πατρίδας και καρδιάς» διοργανώνει το 7ο Γυμνάσιο Λαμίας με το  Σύλλογο Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα 8 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού κέντρου της Μητροπόλεως, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αγράφων, Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Οι μαθητές εργάστηκαν με ζήλο για τη μελέτη και ανάδειξη της ιστορίας και των  επιπτώσεων της ανείπωτης εθνικής αυτής τραγωδίας.Είναι ευκαιρία να τιμήσουμε τη συλλογική αυτή δουλειά της εκπαιδευτικής κοινότητας και μέσω αυτής να τιμήσουμε και τη συλλογική μας μνήμη.

Η εκδήλωση  είναι ανοιχτή για το κοινό καισας προσκαλούμε να παραβρεθείτε και να μοιραστούμε αυτή την εμπειρίακαι να απολαύσουμε παραδοσιακούς χορούς της Μ. Ασίας από το σύλλογο Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας.

 

 

Σύλλογος Μικρασιατών                                                                               7ο Γυμνάσιο Λαμίας

Ανατολικής Φθιώτιδας

 

Προηγούμενο άρθρο Βραδιά αστρονομίας με κεντρικό ομιλητή τον διεθνούς φήμης καθηγητή του Διαστήματος Δρ. Ξενοφώντα Μουσά στο Κακογιάννειο Αστεροσχολείο Υπάτης
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός για κλοπή από κατάστημα στη Λαμία