Ειδήσεις

Δράσεις ενημέρωσης για τους κανόνες κολύμβησης στα ΚΑΠΗ του Δήμου Λοκρών


Την Τρίτη 2 Ιουλίου και την Παρασκευή 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στο ΚΑΠΗ Μαλεσίνας και στο ΚΑΠΗ Αταλάντης δράσεις ενημέρωσης πρώτων βοηθειών βασικής υποστήριξης ζωής καθώς και ενημέρωσης για τους κανόνες κολύμβησης από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Λοκρών και τον Ναυαγοσώστη κ. Σταύρο Μόκα. Οι υπεύθυνοι της ΕΠ. ΟΜ. Ε. Α κ. Θεόδωρος Γουργουλής και κ. Γεώργιος Παπαχριστόπουλος με την συνδρομή των μελών των ΚΑΠΗ έκαναν επίδειξη ΚΑΡΠΑ, θέσης ασφαλείας και πνιγμονής από ξένο σώμα. Στις δράσεις παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Αθανασία Βλαχομήτρου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παναγιούλα Καζάνα, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μαλεσίνας κ. Λουκάς Πεπονάκης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αταλάντης κ. Αθανάσιος Παπαγόρας, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και τα μέλη των ΚΑΠΗ Μαλεσίνας και Αταλάντης.

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους για τη σημαντική στήριξη που παρείχαν και τα μέλη των ΚΑΠΗ για τη συμμετοχή τους.

Οι ενημερώσεις σε θέματα υγείας θα εξακολουθήσουν και στο μέλλον με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των πολιτών και την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Προηγούμενο άρθρο Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΣΤΕΡΕΑ ελέγχει την Περιφερειακή Αρχή για την πολιτική ανάπτυξης του Προσωπικού της Περιφέρειας
Επόμενο άρθρο Μοσχοκαρυά Λαμίας : Προχωρούν οι απαλλοτριώσεις