Ειδήσεις

Διοργάνωση κύκλου δωρεάν σεμιναρίων διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας


Με επιτυχία ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν σεμιναρίων που διοργανώνει αυτή την περίοδο ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας. Στο πλαίσιο των φιλοθηραματικών και κυνοφιλικών του δραστηριοτήτων έχουν επιλεχθεί καταξιωμένοι ομιλητές από όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών του και όχι μόνο.

Την αυλαία άνοιξε την Τετάρτη 5 Ιουνίου σεμινάριο κυνοφιλικού περιεχομένου με κεντρικό ομιλητή τον κ. Θωμά Πετρόχειλο, έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτές σκύλων φέρμας. Ο κ. Πετρόχειλος καθήλωσε στην κυριολεξία το ακροατήριο μεταφέροντας τη γνώση και την πολυετή εμπειρία του στην εκπαίδευση σκύλων με τον μοναδικό παραστατικό του τρόπο. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε χρόνος για να μπορέσουν οι παριστάμενοι να θέσουν ερωτήσεις και να εκφράσουν απορίες  στις οποίες ο ομιλητής απάντησε πρόθυμα  με κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Το Διοικητικό Συμβούλιο απένειμε στον προσκεκλημένο τιμητική πλακέτα για τη συνολική προσφορά του στην κυνοφιλία.

Στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια με θέμα τον λαγό και τον αγριόχοιρο. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλ.: 2231024641.

Προηγούμενο άρθρο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής RoboFestival – Robotics –Coding –Engineering -Maths με θέμα τις STEM & Αθλητισμός- Παράταση Εγγραφών
Επόμενο άρθρο (4) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών