Ειδήσεις

Απονεμήθηκαν τα Μουστάκεια βραβεία σε 25 αριστούχους μαθητές


Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των 25 αριστούχων μαθητών του 3ου Γενικού Λυκείου Λαμίας θα καταβληθούν τα χρήματα των Μουστάκειων βραβείων. Πρόκειται για χρηματικά βραβεία συνολικού ποσού  10.500€ που δίδονται στους αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, κατά τα σχολικό έτος 2015-2016, σύμφωνα  με την επιθυμία  του διαθέτη του Κληροδοτήματος «Κ. Μουστάκα».

Τα βραβεία παρέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος «Μουστάκειο Κληροδότημα- Αυτοτελούς Διαχείρισης του Δήμου Λαμιέων / 3ου ΓΕΛ Λαμίας», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου. Κατά την ομιλία του ο Διευθυντής του σχολείου Ανδρέας Αγγελακόπουλοςευχαρίστησε το Δήμαρχο Λαμιέων που κατάφερε να διευθετήσει τις νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες του κληροδοτήματος και να επιτύχει την ομαλοποίηση της διαχείρισής του. Παράλληλα ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχήγια την άμεση ανταπόκριση των Τεχνικών Υπηρεσιών και την επίλυση έκτακτων προβλημάτων που αντιμετώπισε η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, παραδίδοντας τα βραβεία, συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για τις επιδόσεις τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

moustakeia

moustakeia-1

moustakeia-2

moustakeia-4

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Χρ. Σταϊκούρα σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών προς το Δημόσιο
Επόμενο άρθρο Στο φόρουμ για τη διαδημοτική συνεργασία στον ανθρωπιστικό τομέα το Δίκτυο Πόλεων Ιαματικών Πηγών Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας