Ειδήσεις

Άνοιξαν οι πύλες των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεώς Φθιώτιδας


Άνοιξαν την Παρασκευή 1η Ιουλίου και πάλι οι πύλες των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στην παραλία Καινουρίου Λοκρίδος για να φιλοξενήσουν και φέτος παιδιά από όλη την Φθιώτιδα εντελώς δωρεάν

Από νωρίς το πρωί ο Υπέυθυνος Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αρχ. π. Αμβρόσιος Αναστασίου μαζί με τα στελέχη υποδέχθηκαν με πολύ χαρά τα παιδιά. 110 αγόρια των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού κατέκλυσαν τους ανακαινισμένους χώρους των κατασκηνώσεων και τους γέμισαν  με τις χαρούμενες φωνές τους.

KATASKINOSEIS 7

KATASKINOSEIS 1

Η φετινή περίοδος έχει κεντρικό θέμα «Η Εκκλησία πηγή αγιασμού και πολιτισμού» και θα αναπτυχθούν στα παιδιά ανάλογα θέματα από θεολόγους κληρικούς και λαικούς.

Αρχηγός της πρώτης περιόδου είναι ο κ Δημήτριος Σαμαντάς. Υπεύθυνοι των ομάδων είναι φοιτητές και πτυχιούχοι Ανωτάτων Σχολών, πνευματικά παιδιά της Μητροπόλεως.

KATASKINOSEIS 2

KATASKINOSEIS 3

KATASKINOSEIS 4Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει σε 3 περιόδους: από 1η έως 10 Ιουλίου αγόρια από 3ης έως 6ης δημοτικού, από 11 έως 21 Ιουλίου αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου και  από 22 έως 31 Ιουλίου κορίτσια 4ης, 5ης, 6ης Δημοτικού και Γυμνασίου. Επίσης την 2η και 3η περίοδο θα φιλοξενηθούν και 40 παιδιά από την Κριμαία. Τον Αύγουστο δε από τις 10 έως τις 28 του μηνός θα φιλοξενηθούν όπως και πέρσι παιδιά από την Τσεχία.

KATASKINOSEIS 5Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος θα μεταβεί στον χώρο των κατασκηνώσεων την Κυριακή 3 Ιουλίου όπου στις 7:00 το απόγευμα θα τελέσει τον αγιασμό.

Πηγή: imfth.gr

KATASKINOSEIS 6

Προηγούμενο άρθρο 24 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία η 18η Χορωδιακή Συνάντηση στη Στυλίδα