Ειδήσεις

Άνοιξαν οι κατασκηνώσεις της «Παναγίας Φανερωμένης» στην παραλία Λιβανατών


Αγιασμό στις Κατασκηνώσεις «Παναγία Φανερωμένη», επί τη ενάρξει της νέας περιόδου,  που βρίσκονται στην παραλία Λιβανατών ετέλεσε την Κυριακή 10 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, παρουσία πολλών παιδιών γονέων και στελεχών του Ιδρύματος.

LIVANATES 1

Στη σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του που ευλόγησε την νέα περίοδο των Κατασκηνώσεων συγχαίροντας όλα τα στελέχη τα οποία με συστηματική εργασία προσφέρουν ελληνορθόδοξο περιεχόμενο στη νεότητα. Απευθυνόμενος στα παιδιά τόνισε πως το περιβάλλον αυτό των κατασκηνώσεων είναι ιδανικό για ξεκούραση, ψυχαγωγία και πνευματική ζωή. Συνεχάρη τους γονείς που επέλεξαν να περάσουν τα παιδιά τους λίγες μέρες κοντά στην φύση και την Εκκλησία. Τέλος ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη του Ιδρύματος «Παναγία Φανερωμένη» για το φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο το οποίο επιτελούν.

LIVANATES 2

LIVANATES 3

Στην συνέχεια εκ μέρους της Προέδρου αδελφής Αθανασίας, ο κ. Βύρωνας Γκούρας εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την παρουσία του Σεβασμιωτάτου, την συμπαράστασή του και  την αγάπη του  με την οποία περιβάλει το έργο αυτό.

Πηγή: imfth.gr

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα επίγειων ψεκασμών για τα κουνούπια από την Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο Από την Πέμπτη 14 Ιουλίου οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης